Alapítvány

Küldetésünk

Alapítványunk működése során kiemelt cél, hogy azon fiatalok számára is elérhetővé tegyünk a különféle továbbtanulási és  pályalehetőségekkel kapcsolatos információkat, akik helyzetüknél fogva nem férnek hozzá közvetlenül azokhoz a legfontosabb ismeretekhez, ami elengedhetetlen egy sikeres életpálya megvalósításához. 

Annak érdekében, hogy programunk minél több fiatalhoz eljuthasson, keressük azokat a felelős munkáltatókat, akik támogatásukkal szívesen hozzájárulnak az egyenlő elindulás esélyeit és a megfelelő szintű társadalmi mobilitást támogató pályaorientációs programjaink megvalósításához.


Kerekasztal beszélgetések

A moderált kerekasztal beszélgetések célja, hogy körbejárjuk azokat a pályaválasztás szempontjából fontos kérdéseket, amelyeket tapasztalat híján a pályaválasztó fiatalok nem feltétlenül tennének fel a szakmák képviselőinek.


Workshopok

A tudásfeldolgozó workshopok abban nyújtanak segítséget a diákoknak, hogy összegezni tudják eddigi ismereteiket és feltehessék azokat a kérdéseket is, amelyek tisztázása megalapozottá teszi a pályaválasztási döntésüket.


Előadások

Az eseményeinkhez kapcsolódó előadások a különféle továbbtanulási és pályairányok lehetőségeivel, valamint a munkaerőpiac és a vállalkozói lét valamilyen speciális aspektusával foglalkoznak.


Tréningek

A kiscsoportos tréningek kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy a pályaválasztás előtt álló diákok fejlesszék önismeretüket, pályaismeretüket, hogy minél több visszajelzést kapjanak önmagukról a megfelelő pálya megtalálása érdekében.

Játékos programok

Játékos programok szervezésén keresztül lehetőséget teremtünk arra is, hogy a pályaválasztás ne csak "munkából" álljon, hanem játékos tanulás keretei között a lazítás és kikapcsolódás is része legyen ennek a kihívásokkal teli folyamatnak.