Alapítvány

Küldetésünk

Alapítványunk működése során kiemelt cél, hogy azon fiatalok számára is elérhetővé tegyünk a különféle képzési és  pályalehetőségekkel kapcsolatos információkat, akik helyzetüknél fogva nem férnek hozzá közvetlenül azokhoz a legfontosabb ismeretekhez, ami elengedhetetlen egy sikeres életpálya megvalósításához. 

Annak érdekében, hogy programunk minél több fiatalhoz eljuthasson, keressük azokat a felelős munkáltatókat, akik támogatásukkal szívesen hozzájárulnak az egyenlő elindulás esélyeit és a megfelelő szintű társadalmi mobilitást támogató pályaorientációs programjaink megvalósításához.

Kerekasztal beszélgetések

Kerekasztal beszélgetések szervezése és moderálása mentén a diákok mélyére láthatnak különféle szakmáknak és munkaköröknek.

Workshopok

Workshopok szervezésével, ahol a a diákok tisztázhatják az őket foglalkoztató kérdéseket.

Előadások

Előadások megtartásával, amelynek keretében a pályaválasztók megismerkedhetnek különféle továbbtanulási és pályalehetőségekkel, a felsőoktatás, illetve a szakképzés intézményrendszerével, valamint azokkal a kihívásokkal, amelyekkel a munkaerőpiacra kikerülve találkozhatnak.

Tréningek

Kiscsoportos tréningekkel, amelynek során a diákok fejleszthetik önismeretüket és pályaismeretüket.

Játékos programok

Játékos programok szervezésén keresztül pedig időt és teret biztosítunk a kikapcsolódáshoz, a lazításhoz és a játékos tanuláshoz.

Amennyiben munkáltatóként szívesen hozzájárulna célkitűzéseink megvalósításához, örömmel fogadjuk megkeresését a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.