16. adás: Repülőgép karbantartás és szakmai karrierút Aeroplexnél

Az adásban az Aeroplex Közép-Európai Kft. HR igazgatójával, Horváth Józseffel és a termelési vonalvezetőként valamint képzési menedzserként tevékenykedő Tóth Szilveszterrel beszélgetünk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő, légijárművek karbantartását végző vállalat tevékenységéről és főként arról, hogy hogyan segítik a szakemberek a pályakezdő fiatalok beválását és szakmai karrierútját a vállalatnál. 

A beszélgetésben szó esik arról hogy milyen szervezeti kultúra, munkavégzési stílus, munkakörnyezet várja a szakmai gyakorlatra érkező diákokat,  hogyan támogatják a vállalat szakemberei a repülőgép-szerelőnek, illetve repülőgép-műszerésznek tanuló diákok, majd a pályakezdő fiatalok betanulását és többek között arról is, hogy hogyan segíti a vállalat kezdetektől az ott dolgozó kollégák személyes és szakmai fejlődését.

Az Aeroplex Közép-Európai Kft. karrier oldalán további érdekes információkat találhattok arról, hogy aktuálisan milyen munkakörökbe keresnek szakembereket a vállalatnál, de a későbbi Pályaestek egyikén akár személyesen is találkozhattok majd az Aeroplex munkatársaival.