Miénk a Pálya podcast

HALLGASS BELE ADÁSAINKBA!

Pályaorientációs podcast

A pandémiás időszak lezárulása után is szeretnénk online tartalmakkal segíteni benneteket a továbbtanulási és pályaválasztási döntésetekben. A podcast csatornánkon szeretnénk tájékoztatást adni nektek felsőoktatási képzési lehetőségekről és az adott továbbtanulási irányhoz kapcsolódó pályalehetőségekről, munkakörökről beszélgetünk a podcast sorozatba meghívott vendégeinkkel. Bár a személyes találkozásokat a pályaorientációban elengedhetetlennek tartjuk, mégis bízunk abban, hogy a beszélgetéseken keresztül olyan témákat érinthetünk és olyan lehetőségekkel ismerkedhettek meg, ami hozzásegíthet benneteket a sikeres pályaválasztáshoz.

Hangolódj ránk, ismerd meg a lehetőségeidet!

Szakmai elismerés

A podcast sorozatunkkal elnyertünk a 2020-as Euroguidance Pályatanácsadói Díj Innovációs különdíját. Bízunk benne, hogy a szakmai elismerésen túl minél több pályaválasztó fiatalnak segítséget tudunk nyújtani az adássorozattal.

A COVID-időszakban podcast sorozatunk támogatója volt:

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Podcast sorozatunk a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. fenntartásában lévő intézmény programjaihoz kapcsolódóan működött. 

Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt.

2020-2021 során a vírusidőszak miatt elmaradt pályaorientációs rendezvényeink hiánypótlásaként 11 hónapon át támogatta podcast sorozatunkat.