Rólunk

Hogyan segítünk neked a pályaválasztásban?

Úgy gondoljuk, hogy nálad jobban senki nem tudja megmondani azt, hogy számodra mi lesz a megfelelő pálya.

Épp ezért mi abban segítünk téged, hogy legyenek eszközeid arra, hogy meg tudd hozni a pályaválasztási döntést, hogy ehhez megismerd jobban a saját működésedet, hogy komplex módon össze tudd hasonlítani az előtted álló lehetőségeket.

Kiss Gergely - pályaorientációs tanácsadó

email: kiss.gergely@mienkapalya.hu
mobil: +36 70 6000-178

A pályaválasztásra tekinthetünk egyfajta sajátos tanulási és fejlődési folyamatként is: megszilárdul az önismeretünk, formálódik bennünk egyszerre több pályakép és kialakul az a döntési készség, amit életünk későbbi pillanataiban is hasznosíthatunk.

Petró-Göncfalvi Anita - tanácsadó szakpszichológus, pályaorientációs tanácsadó

email: petro.goncfalvi.anita@mienkapalya.hu
mobil: +36 30 367 2541

A pályaválasztás lényege, hogy önállóan, felelősséget vállalva hozzunk döntést saját jövőnkre vonatkozóan. Ehhez segítek feltérképezni érdeklődési körödet, összhangban a képzési és munkaerőpiaci lehetőségekkel. Tudatosítjuk meglévő képességeidet, erősítjük önbizalmadat, hiszen “Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

Sebán Zoltán - pedagógus, andragógus, pályaorientációs tanácsadó

email: seban.zoltan@mienkapalya.hu
mobil: +36 30 857 9845

Célom személyre szabott támogatást nyújtani a pályaválasztás és továbbtanulás előtt álló fiataloknak, illetve azoknak a felnőtteknek, akik szakmaváltásban, munkahelyváltásban  gondolkodnak vagy nem találják a helyüket a jelenlegi szakterületükön.