Rólunk

Hogyan segítünk neked a pályaválasztásban?

Úgy gondoljuk, hogy nálad jobban senki nem tudja megmondani azt, hogy számodra mi lesz a megfelelő pálya.

Épp ezért mi abban segítünk téged, hogy legyenek eszközeid arra, hogy meg tudd hozni a pályaválasztási döntést, hogy ehhez megismerd jobban a saját működésedet, hogy komplex módon össze tudd hasonlítani az előtted álló lehetőségeket.

A pályaválasztásra tekinthetünk egyfajta sajátos tanulási és fejlődési folyamatként is: megszilárdul az önismeretünk, formálódik bennünk egyszerre több pályakép és kialakul az a döntési készség, amit életünk későbbi pillanataiban is hasznosíthatunk.

Kiss Gergely - pályaorientációs tanácsadó

Célom személyre szabott támogatást nyújtani a pályaválasztás és továbbtanulás előtt álló fiataloknak, illetve azoknak a felnőtteknek, akik szakmaváltásban, munkahelyváltásban  gondolkodnak vagy nem találják a helyüket a jelenlegi szakterületükön.

Sebán Zoltán - pályaorientációs tanácsadó

Ha képesek vagyunk megragadni a bennünk rejlő lehetőségeket, akkor a bizonytalanságot sikerélmény és elégedettség, az elakadást inspiráció és harmónia, a versengést együttműködés váltja fel. Szeretettel támogatom mindazokat, akik ezen az úton tudatosabban szeretnének haladni. 

Hollósi Eszter - pszichológus, önkéntes munkatárs